Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Sony mobilni telefon Xperia E5 crn

Sony mobilni telefon Xperia E5 crn
Sony mobilni telefon Xperia E5 crn Sony mobilni telefon Xperia E5 crn Sony mobilni telefon Xperia E5 crn
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
- Zasnovan za visoko zmogljivost z izjemno učinkovitim procesorjem, razširljivim pomnilnikom in baterijo, ki deluje do dva dneva.- Odzivna Sonyjeva kamera, ki se samodejno prilagodi vaši okolici za vedno ostre in živahne posnetke. - Eleganten Son... Celoten opis
- Zasnovan za visoko zmogljivost z izjemno učinkovitim procesorjem, razširljivim pomnilnikom in baterijo, ki deluje do dva dneva.
- Odzivna Sonyjeva kamera, ki se samodejno prilagodi vaši okolici za vedno ostre in živahne posnetke.
- Eleganten Sonyjev dizajn z najbolj dostopnim in intuitivnim Sonyjevim uporabniškim vmesnikom do zdaj – ustvarjen, da se naloge opravi preprosto in z užitkom.

Kombinacijo zmogljivosti in moči predstavlja procesor MediaTek MT6735 – njegova napredna štirijedrna platforma in hitra 4G LTE zmogljivost zagotavljata poglobljeno in živahno multimedijo, igranje igric in doživetje mobilnega spleta. Prenos in shranjevanje vsebin sta prav tako zelo preprosta z 200 GB velikim pomnilnikom, razširljiv s kartico microSD, ki vam tako omogoča varno hranjenje aplikacij, glasbe, slik in iger.  
Xperia E5 ima dolgo delujočo baterijo, tako lahko telefon med polnjenji deluje do dva dneva– prenašanje aplikacij, predvajanje videoposnetkov in brskanje po družbenih omrežjih, vse to brez običajne potrebe po polnjenju.  
Na voljo bo v grafitno črni in beli barvi. Ta zmogljiva naprava se ponaša s tanko 8,2-mm obliko in tehta zgolj 147 g, kar zagotavlja naraven in udoben občutek v dlani.

Ne samo da naredi Xperia E5 fotografiranje s pametnim telefonom enostavno, tako zadnja kamera s 13 milijoni slikovnih pik in sprednja s 5 milijoni prepoznata, kaj in kam snemate. Samodejno prepoznavanje prizora analizira pogoje, če snemate kulinariko ali selfije, prilagodi nastavitve za najvišjo možno kakovost posnetkov. Z dodatno možnostjo HDR-a pa ste lahko prepričani, da bodo slike ostre in osupljive na 12,7-cm (5’’) zaslonu visoke ločljivosti.
Uporabniški vmesnik kamere za nadzor z zamahom omogoča enostavno preklapljanje med načini, povsem nov gumb “Delite” pa omogoča takojšnji prenos na Instagram, Twitter ali Facebook z nekaj preprostimi koraki.

“Smart Cleaner” v ozadju deluje marljivo in tako zagotavlja maksimalno moč, ki je na voljo na vašem pametnem telefonu Xperia E5 v vsakem trenutku – samodejno odstranjuje neuporabljene procese in cache podatke. Rezultat: doživetje brez zatikanj in dolgo delujoča naprava.
“Xperia Nasveti” so vaš osebni asistent – skladno z vašimi preferencami zagotavljajo na zaslonu relevantne in pravočasne nasvete ter vam tako pomagajo prejeti od vašega pametnega telefona Xperia E5 največ.
Prenovljen začetek “Predstavitev Xperia” pa vam pomaga pri nastavitvah in začetku uporabe v nekaj minutah s sinhronizacijo računa, gladko migracijo vsebine s prejšnje naprave in personaliziranim priporočilom aplikacij.

Tehnične lastnosti:
Spomin: 1,5 GB RAM
Disk: 16 GB
Operacijski sistem: Android M
Procesor: Quad-Core MTK6735
Baterija: 2300 mAh
Teža: 147
Dimenzije: 144 x 69 x 8,2 mm
Ekran: 5'' HD 720p
Glavna kamera: 13MP
Prednja kamera: 5MP
Omrežja: GSM, UMTS, LTE 4G

© 2017 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA