Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Sony mobilni telefon Xperia X zlato zelen

Sony mobilni telefon Xperia X zlato zelen
Sony mobilni telefon Xperia X zlato zelen Sony mobilni telefon Xperia X zlato zelen
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Vedno en korak naprejPametni telefon s kamero, ki predvidi naslednji gib, za nepričakovano lepe trenutke. Običajno je najtežje ujeti prav tiste trenutke, ki jih želimo deliti z ljudmi, ki jih imamo najraje. Xperia X ima kamero, ki pomaga pri tem,... Celoten opis
Vedno en korak naprej
Pametni telefon s kamero, ki predvidi naslednji gib, za nepričakovano lepe trenutke. Običajno je najtežje ujeti prav tiste trenutke, ki jih želimo deliti z ljudmi, ki jih imamo najraje. Xperia X ima kamero, ki pomaga pri tem, je hitra in pametna, s še krajšim časom zajemanja slike in z inteligentno hibridno samodejno izostritvijo s predvidevanjem. Ima tehnologijo Smart Capture, ki vam pomaga, da dobite še ostrejše in nezamegljene fotografije; deluje tako, da izberete osebo ali predmet, ki ji/mu telefon sledi. Predmet ostane tako vedno v fokusu. Rezultat so odlični in jasni spomini za vedno. Kamera s 23 milijoni slikovnih pik za najbolj spontane situacije in sprednja kamera za odlične selfije v vseh svetlobnih pogojih.
Najhitrejša kamera v pametnem telefonu se zažene v manj kot 0,6 sekunde. Zahvaljujoč hitremu zagonu, hitri hibridni samodejni izostritvi in obdelavi slike lahko tako fotografirate najbolj spontane trenutke, ki vam jih nameni življenje. Ni enostavno posneti dober selfi v temnem okolju, vendar za pametni telefon Xperia X to ne predstavlja težav. S 13 milijoni slikovnih pik in Sonyjevimi senzorji za slabe svetlobne pogoje (ISO6400) je sprednja kamera ustvarjena za ostre slike skozi cel dan.
Odlično ujemanje z vašim življenjem
Dizajn pametnega telefona Xperia X očara. Zasnovan je z vrhunskimi materiali in gladko kovinsko zadnjo stranjo. Zahvaljujoč zaobljenim robovom in 12,7-cm zaslonu ga je užitek občudovati in držati v dlani. Ujema se tako z vašimi željami kot s stilom. Uporabniški vmesnik je intuitiven in preprost za uporabo. Izpostaviti velja še senzor prstnega odtisa, ki zagotavlja intuitiven dostop do vsebin v trenutku. Preprostost dizajna tako predstavlja enostavno ujemanje z vašim življenjem, ne glede na vaš stil. Xperia X je brez dvoma telefon, ki privabi poglede.
Baterija z visokim IQ-jem
Xperia X ima baterijski način STAMINA in pametno upravljanje baterije, ki omogočata, da baterije deluje do 2 neva* brez polnjenja in ima daljšo življenjsko dobo s funkcijo Qnovo Adaptive Charging, ki ohranja »zdravje«
baterije med polnjenjem.
Pametni telefon Xperia X poganja 64-bit procesor Qualcomm® Snapdragon™ 650 in je združen s hitrim polnjenjem Qualcomm® Quick Charge™ 2.0, tako lahko z 10 minutami polnjenja prejmete 5 ur in pol uporabe (s polnilcem Quick Charge™ 2.0).
Zvok visoke ločljivosti in živahne barve
Z zvokom visoke ločljivosti in DNC-jem lahko uživate v glasbi, kot bi bili v prvi vrsti na koncertu ali v snemalnem studiu. Na zaslonu polne visoke ločljivosti s Sonyjevimi tehnologijami BRAVIA® TV pa je vse videti še živahnejše in bolj jasno.
Igrajte povsod
PS4™ Remote Play vam omogoča, da dostopate do svoje konzole PS4 preko pametnega telefona in nadaljujete z igranjem v katerem koli prostoru svojega doma.
Tehnične lastnosti:
Spomin: 3 GB RAM
Disk: 32 GB flash memory**
Operacijski sistem: Android M
Procesor: 64bit capable
Baterija: 2620 mAh
Teža: 152
Dimenzije: 143 x 69 x 7,7mm
Ekran: 5'' Full HD 1080p
Glavna kamera: 23MP
Prednja kamera: 13MP
Omrežja: GSM, UMTS, LTE 4G© 2017 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA