Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Sony mobilni telefon Xperia XA črn

Sony mobilni telefon Xperia XA črn
Sony mobilni telefon Xperia XA črn Sony mobilni telefon Xperia XA črn
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Ustvarjen, da se ujema z vašim življenjemPametni telefon vam sledi povsod. Zato je bil Xperia XA oblikovan z novim videzom in občutkom, da zares ustreza vašemu življenju. Združuje osupljiv zaslon, gladko, ukrivljeno obliko in velikost, ki ni pr... Celoten opis
Ustvarjen, da se ujema z vašim življenjem
Pametni telefon vam sledi povsod. Zato je bil Xperia XA oblikovan z novim videzom in občutkom, da zares ustreza vašemu življenju. Združuje osupljiv zaslon, gladko, ukrivljeno obliko in velikost, ki ni prevelika ali premajhna. Ravno pravšnja. Popolne mere sedejo udobno v vašo dlan, 12,7-cm zaslon od roba do roba z ukrivljenim steklom pa dopolni ta prefinjen videz.
Osupljivi posnetki v slabi svetlobi sedaj z obema kamerama
Želite posneti selfi na zabavi ali morda podrobnosti lepega mesta ponoči? Ujemite trenutek, ko se zgodi, v manj kot 1 sekundi. S senzorji pametnega telefona Xperia XA prejmete čiste, ostre posnetke tudi v slabi svetlobi, tako s sprednjo kot zadnjo kamero. Kamera pametnega telefona Xperia XA s 13 milijoni slikovnih pik se zažene zares hitro, prav tako je hitra tudi hibridna samodejna izostritev, ki izostri prizore za ostre in živahne fotografije. Sprednja kamera z 8 miljioni slikovnih pa bo takopripravljena na beleženje pomembnih trenutkov v vseh razmerah.
Več baterije. Manj skrbi
Xperia XA prinaša do dva dneva delovanja baterije z enim samim polnjenjem. Poslušajte več glasbe, govorite dlje in ostanite dlje časa brez skrbi. Želite na hitro napolniti telefon preden odhitite od doma? Uporabite pametni telefon Xperia XA skupaj s hitrim polnilec UCH12 in prejmite 5,5 ur delovanja baterije v samo 10 minutah. Pozabiti ne smemo na Qnovo Adaptive Charging, ki podaljša življenjsko dobo baterije do 2-krat.
Več prostora in zmogljivost
Xperia XA poganja napreden 64-bit osemjedrni procesor, zato je vaš pametni telefon izjemno hiter in deluje gladko, hkrati pa porabi manj energije. Potrebujete dodaten prostor za svoje fotografije, videoposnetke in glasbo? Xperia XA vam omogoča, da s kartico microSD™ dodate do 200 GB pomnilnika.
Tehnične značilnosti:
Spomin: 2 GB RAM
Disk: 16 GB flash memory**
Operacijski sistem: Android
Procesor: 64bit Octa Core
Baterija: 2300 mAh
Teža: 137,4 g
Dimenzije: 143,6 x 66,8 x 7,9mm
Ekran: 5'' HD 720p Mobile BRAVIA
Glavna kamera: 13MP
Prednja kamera: 8MP
Omrežja: 2G, 3G, LTE 4G


© 2017 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA