Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

UVI CHAIR gamerski stol Simple črn

UVI CHAIR gamerski stol Simple črn
UVI CHAIR gamerski stol Simple črn UVI CHAIR gamerski stol Simple črn
Info cena: 199,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
UVI chair – Simple bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskr... Celoten opis
UVI chair – Simple bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!

Uporabljeno je visokovalitetno CLASS-4 plinsko vzmetje za lažje nastavljanje višine, izredno ravnotežje stola in obremenitev do kar 150kg!

Uporabljamo izjemno močan stabilazator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola in ohrani vašo zbranost in varnost. Prav tako so na stol nameščena kolesca iz najlona, da na talnih površinah ne pride do poškodb in sledi.

Mehka originalna PU pena, ki ne izgublja prvotne oblike!
Pena je zaključena z kvalitetnimi usnjem za lažje odstranjevanje madežev.

Poskrbite za vaše udobje in hrbet!
Glavni cilj pri dizajnu stola je bil, da ustvarimo stol, ki je udoben med tem ko podpira vaš hrbet in ostale ključno dele vašega telesa. Stol je zasnovan, da vas ohranja pri pravilni drži sedenja in preprečuje poškodbe, ki nastanejo v kasnejšem obdobju vašega življenja.

Verjamemo, da vas lahko vzpodbudimo, da spremenite vašo navado sedenja! Ne zapravite svojega hrbta ali drugih ključnih delov s slabim stolom, bodite pametni in izberite pravi stol, ki skrbi za vaše počutje in vaše zdravje, izberite UVI chair.


Tehnične specifikacije:
- maksimalna obremenitev: 150 kg
- notranji okvir: les
- butterfly mehanizem nastavljanja
- gostota PU pene: 45 kg/m3
- naslovnjalo za roke: oblazinjeno
- plinska vzmet: CLASS-4
- širina stola: 52 cm
- višina naslonjala : 79 cm
- višina stola: 118 cm – 126 cm
- garancija: 24 mesecev


© 2017 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA