FIBARO HomeKit Single Switch, FGBHS-213

FIBARO HomeKit Single Switch, FGBHS-213
FIBARO HomeKit Single Switch, FGBHS-213 FIBARO HomeKit Single Switch, FGBHS-213
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Kaj je Apple HomeKit in kaj omogoča?Apple HomeKit protokol vam omogoča in pomaga povezati naprave v vašem domu, z namenom, da delujejo enotno in z enim samim ukazom. Dostop do vašega doma je mogoče z enim samim klikom na vaši iOS napravi, ki jo... Celoten opis
Kaj je Apple HomeKit in kaj omogoča?

Apple HomeKit protokol vam omogoča in pomaga povezati naprave v vašem domu, z namenom, da delujejo enotno in z enim samim ukazom. Dostop do vašega doma je mogoče z enim samim klikom na vaši iOS napravi, ki jo povežete preko Apple TV ali iPada. Apple HomeKit omogoča tudi upravljanje s Fibaro napravami z vašim glasom. Siri prepozna status in vrsto HomeKit produktov, ki jih imate v vašem domu. Fibaro v sodelovanju z Apple HomeKit ponuja inovativne in visokokvalitetne produkte. Prepoznavnost blagovnih znamk se odraža tudi v lansiranju prve prave priklopi in se igraj rešitve (plug´n´play). Visokokvalitetni izdelki vam ponujajo prihranek, udobje in varnost v vašem domu, kar so največje in najpomembnejše vrednote sodobnega, modernega posameznika.

Naprava se nahaja v dozi stenskega stikala, tik za običajnim stikalom. Modul ni več neposredno povezan z obremenitvijo, ampak deluje kot vhodna naprava za vložek Fibaro, ki uravnava obremenitev. Rešitev deluje z vsemi zasnovanimi moduli z ali brez nevtralnih položajev, dokler je dovolj prostora v dozi stenskega stikala. Razpoložljivi prostor je odvisen od velikosti tradicionalnega stikala, dimenzij doze stenskega stikala in seštevka dodatnih kablov, ki so postavljeni v tej dozi. Naprava je namenjena za 3-žični sistem in potrebuje nevtralno žico v dozi stenskega stikala.

Tehnične lastnosti:
Napetost: 110–240 V, 50/60 Hz
Ožičenje: Zahteva nevtralen
Domet: do 50 m (na prostem) in 30 m (v prostoru)
Mere (D x Š x V): 42,5 x 38,25 x 20,3 mm

Navodila:
https://manuals.fibaro.com/content/manuals/en/FGS-2x3/FGS-2x3-EN-T-v1.2.pdf

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink