FIBARO HomeKit Wall Plug, stenska vtičnica FGBWHWPF-102

FIBARO HomeKit Wall Plug, stenska vtičnica FGBWHWPF-102
FIBARO HomeKit Wall Plug, stenska vtičnica FGBWHWPF-102
Info cena: 69,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
FIBARO Wall Plug,stenska vtičnica z merilnikom moči, je inteligentna plug & play naprava, ki jo je mogoče upravljati na daljavo. Stenska vtičnica FIBARO je najmanjša in najbolj prefinjena naprava te vrste, kar jih svet pozna. Njena bleščeča i... Celoten opis
FIBARO Wall Plug,stenska vtičnica z merilnikom moči, je inteligentna plug & play naprava, ki jo je mogoče upravljati na daljavo. Stenska vtičnica FIBARO je najmanjša in najbolj prefinjena naprava te vrste, kar jih svet pozna. Njena bleščeča in gladka površina s svetlečim obročem različnih barv se popolnoma prilega vsaki notranji podobi. To je najvarnejša naprava na svetu, saj samodejno izključi napravo, ki je v okvari in s tem prepreči širjenje okvare po električni mreži; preko aplikacije pa vas še obvesti, katera naprava je v okvari.

Kaj je Apple HomeKit in kaj omogoča?

Apple HomeKit protokol vam omogoča in pomaga povezati naprave v vašem domu, z namenom, da delujejo enotno in z enim samim ukazom. Dostop do vašega doma je mogoče z enim samim klikom na vaši iOS napravi, ki jo povežete preko Apple TV ali iPada. Apple HomeKit omogoča tudi upravljanje s Fibaro napravami z vašim glasom. Siri prepozna status in vrsto HomeKit produktov, ki jih imate v vašem domu. Fibaro v sodelovanju z Apple HomeKit ponuja inovativne in visokokvalitetne produkte. Prepoznavnost blagovnih znamk se odraža tudi v lansiranju prve prave priklopi in se igraj rešitve (plug´n´play). Visokokvalitetni izdelki vam ponujajo prihranek, udobje in varnost v vašem domu, kar so največje in najpomembnejše vrednote sodobnega, modernega posameznika.

Sprememba barve LED lučke vam sporoča, kolikšna je skupna obremenitev priključenih naprav. Poleg tega vam bo vgrajeni temperaturni senzor sporočil, če bo temperatura presegla 55 °C, vtičnica pa vas bo opozorila, če bo obremenitev presegla 2,5 kW.

Prednosti:
•  najmanjša in najbolj prefinjena naprava te vrste,
•  najvarnejša naprava na svetu, ki samodejno izključi napravo v okvari,
•  enostavna namestitev brez predhodnih orodij,
•  preverjanje in obveščanje omrežnega dosega,
•  nadzor porabe električne energije,
•  dodatna varnost z vgrajeno zaščito, ki otrokom preprečuje stik z elektriko,
•  brezžična posodobitev.

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink