Zasebnost in splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.aim-high.si

Pravno obvestilo
Spletna stran www.aim-high.si in vsi podatki, slike artiklov in grafika, ki so prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
AIMHIGH plus d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije, vendar pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne strani www.aim-high.si. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema ipd.).

Cene
Vse cene na spletni strani so okvirne ter informativne narave in navedene v EUR z vključenim DDV. Cene so zgolj informativne in priporočene ter se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Piškotki
Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa boste lažje prišli do izdelkov, ki ste jih v preteklosti želeli kupiti.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene, marže in podobno. A delovanje naše spletne strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Zanj njihovo uporabo ni potrebno predhodno soglasje, saj gre za tako imenovane session cookies. Delujejo le toliko časa kolikor časa je uporabnik na spletni strani.
 
language=sl; - shrani jezik
currency=EUR; - shrani valuto
PHPSESSID=9b23d45953067cda51fee2ca74f19e9f - shrani ID seje
 
V kolikor imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova info@aim-high.si
 
Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.
 
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.
© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink