Kodak digitalni fotoaparat FZ53 črn

Kodak digitalni fotoaparat FZ53 črn
Kodak digitalni fotoaparat FZ53 črn Kodak digitalni fotoaparat FZ53 črn
Info cena: 99,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Digitalni fotoaparat FZ53Spoznajte fotoaparat FZ53 Friendly Zoom iz zbirke digitalnih fotoaparatov KODAK PIXPRO. Ta tanek dizajn, model točkovnega in snemanja je korak naprej z litij-ionsko baterijo za polnjenje. Videoposnetek visoke ločljivosti z ... Celoten opis
Digitalni fotoaparat FZ53

Spoznajte fotoaparat FZ53 Friendly Zoom iz zbirke digitalnih fotoaparatov KODAK PIXPRO. Ta tanek dizajn, model točkovnega in snemanja je korak naprej z litij-ionsko baterijo za polnjenje. Videoposnetek visoke ločljivosti z enim dotikom, širokokotni objektiv s širino 28 mm in številne funkcije in načini fotografiranja, s katerimi lahko izrazite svojo notranjo ustvarjalnost.

5 x optični zoom
FZ53 Friendly Zoom ponuja 5x optično povečavo v tanki in kompaktni obliki. Izkoristite optično povečavo  in slikajte kamor koli greste in povečajte, kolikor želite.

28 mm širokokotni objektiv
Zajemite celotno sliko s tem priročnim 28 mm širokokotnim objektivom. Samo usmerite fotografijo ali videoposnetek, ki ga želite posneti, in ga uokvirite. Presenečeni boste nad preprostostjo in zmogljivostjo, ki jo najdete v tem modelu prijaznega digitalnega fotoaparata.

HD Video
Nekatere zgodbe so najbolje prikazane z gibanjem. S snemanjem z enim dotikom takoj zajamite najboljše posnetke. Bodite prepričani, da boste s HD videom 720p zagotovo zajeli vse podrobnosti, ki so najbolj pomembne.

2,7-palčni zaslon LCD
Najboljši način, da se prepričate, ali bodo vaše fotografije zelo uspešne, je, da jih vidite predhodno na vašem zaslonu. Zahvaljujoč velikemu, svetlemu 2,7-palčnemu LCD zaslonu lahko to storite kot vam odgovarja. Samo točko, okvir in ustrelil. Ja, res je tako enostavno!

Digitalni fotoaparati KODAK PIXPRO - Povejte svojo zgodbo.

Tehnične lastnosti:
- 5 x optični zoom
- 28 mm širokotne leče
- 16 miljonov slikovnih pik
- 2,7" LCD zaslon
- 720p HD video
- Li-ion baterija 700 mAh


Komplet vsebuje:
- digitalni fotoaprat FZ53
- podatkovni kabel micro USB
- 220V adapter
- trakec za zapestno nošenje
- navodila in garancijska izjava
- Li-ion baterija


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink