O podjetju

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33

1000 Ljubljana

Delovni čas:
vsak delovni dan 8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00


Prevod "aim high":

 - aim: cilj, namen; - meriti; namigovati
 - high: visok; močan; visoko

Kdo smo:
Že samo ime našega podjetje pove veliko o nas; imamo visoke cilje in naredili bomo vse da jih bomo tudi dosegli. Naš kolektiv je poln ambicij in imamo  veliko energije za dosego zastavljenih ciljev, kateri pa so naša velika skrivnost. Ukvarjamo se z zabavno elektroniko in naš glavni program je trženje prodajnih in po-prodajnih produktov na področju telekomunikacij, računalništva in multimedije, s katerimi zalagamo preko 400 prodajnih mest po Sloveniji. Trudimo se, da na našem tržišču nudimo zelo kvalitetne izdelke za najboljšo ceno. 

Poslanstvo:
Naša osnovna naloga je izpolnjevati pricakovanja in zahteve naših kupcev ter s tem dosegati njihovo popolno zadovoljstvo in dolgorocno partnerstvo. 

Vizija:
Na slovenskem trgu želimo obdržati položaj pomembnega ponudnika na področju prodaje in poprodaje produktov mobilne telefonije. 

Vrednosti:
Zadovoljstvo kupcev in odgovornost za celovito zadovoljevanje njihovih potreb bo vedno v središcu naših misli in ravnanj.
Nacrtno bomo skrbeli za razvoj ponudbe, skladno z željami naših kupcev in tako zagotavljali njihovo popolno zadovoljstvo pri uporabi vseh naših izdelkov. 
 


Kako do nas:
Google maps
Google street view
Najdi.si zemljevid

 

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink