Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Parrot Quadricopter Ar.Drone 2.0 Elite Edition Snow

Parrot Quadricopter Ar.Drone 2.0 Elite Edition Snow
Parrot Quadricopter Ar.Drone 2.0 Elite Edition Snow
Info cena: 299,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Leteti s pticami, visoko nad zemljo v visoki ločljivosti, poslikaj, posnemi in deli svoje izkušnje s prijatelji preko You Tube, Picase, Gmaila, FB. Pridruži se Ar.Drone 2.0 skupnosti in preveri kje so tvoje meje.Quadrikopter Ar.Drone 2.0 na predho... Celoten opis
Leteti s pticami, visoko nad zemljo v visoki ločljivosti, poslikaj, posnemi in deli svoje izkušnje s prijatelji preko You Tube, Picase, Gmaila, FB. Pridruži se Ar.Drone 2.0 skupnosti in preveri kje so tvoje meje.
Quadrikopter Ar.Drone 2.0 na predhodnika spominja le še s štirimi rotorji. Vizualno, predvsem pa po tehnični plati je postal nadgrajen visokotehnološki izdelek, ki je sedaj na voljo širšim množicam, željnim okusiti letenje v realnem času.

Posnemi in  podeli svojo izkušnjo v HD resoluciji
Ar.Drone 2.0 med letom preko obeh kamer omogoča poslikavo ali snemanje in to v HD(720p) resoluciji. Slika se predvaja neposredno v vašo napravo - pametni telefon ali tablico, le s klikom v uporabniku prijazno prenovljenem vmesniku, pa ste oddaljeni od delitve vaše izkušnje v splet, album ali družabno omrežje. Piloti, ki si želijo daljšega snemanja, bodo zagotovo navdušeni nad novim USB priklopom, ta omogoča še dolgotrajnejše snemanje lupingov v zraku.

Prenovljen vmesnik
Omogoča, da si pred poletom ogledamo demo vsebine in pobrskamo po akademiji letenja. Vmesnik, ki ga preprosto snamete iz spletne trgovine Google Play ali App store-a, omogoča  nadgradnjo vaše letalne naprave, ogled posnetkov in filmov, za najzahtevnejše, pa bo preko vmesnika na voljo tudi igranje iger.

Postani PRO
Zahvaljujoč naprednim funkcijam, vgrajenim senzorjem ter patentirani funkciji za nadzor nad letenjem,  je Ar.Drone 2.0 primeren tudi za začetnike. Ta omogoča namreč popolno prilagoditev vašim letalskim izkušnjam vse do inštruktorja-profesionalca.

Višje in varneje, po kopnem in nad vodo
Novost je tudi vgrajeni senzor tlaka, ta Ar.Dronu zagotavlja edinstveno stabilnost ter samodejno popravi in vzdržuje želeno višino, senzor omogoča tudi nadzorovane prelete do 80 cm nad vodno površino.

Akrobacije
S preprostim pritiskom na gumb postanite drzen pilot in kot za šalo izvajajte drzne FLIP manevre.

Povezava in igranje iger
Ar.Drone 2.0 deluje preko lastnega WI-FI omrežja v radiju do 50m, pred uporabo si je potrebno prilagoditi nastavitve letenja, nagib in moč, vse to preprosto nastavitev kar v meniju programa
Ar.Drone 2.0 na vašem telefonu oz. tablici, preko vmesnika bo omogočen tudi olajšan dostop do igranja iger.

Popolnoma zamenljiv
Ar.Drone 2.0 je sestavljen iz popolnoma zamenljivih delov, da je zamenjava popolnoma enostavna si lahko ogledate na spletu, kjer je na voljo video vodič popravil prav za vse sklope.

Tehnične lastnosti:
- Quadricopter z štirimi rotorji
- Ohišje iz karbonskih vlaken
- Deluje z Android, IOS in BADA operacijskimi sistemi
- Vertikalna in horizontalna kamera
- Snemanje v HD(720p) ločljivosti 30fps
- QVGA vertikalna kamera 60fps(JPEG)
- 1GHz 32bit, Cortex A8,800mHz procesor
- Možnost snemanja na USB
- Giroskop
- Accelerometer
- WI-FI (domet do 50m)
- Senzor tlaka
- Ultrazvočni višino meter
- Hitrost do 18km/h
- Lithium polymer 1000mAh baterija
- Čas polnjenja 90 min
- Čas letenja do 15 minut
- Komplet vsebuje: Ar.drone 2.0 z zunanjim in notranjim ohišjem, polnilna postaja, 1x 1000mAh baterija, navodila z garancijo.

Proizvajalec in distributer ne odgovarjata za škodo, nastalo pri uporabi.

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA