Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč

Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč
Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč Parrot Quadricopter Bebop2 Drone Skycontroller rdeč
Info cena: 999,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Zasnovan z mislijo na varnost:Zaradi peresno lahke ABS ojačane konstrukcije je Parrot Bebop2 Drone robusten in varen. V nujnih primerih se propelerji samodejno ustavijo. V načinu za nujne primere bo Drone nemudoma pristal. Po zaslugi GPS-a, funkcij... Celoten opis
Zasnovan z mislijo na varnost:
Zaradi peresno lahke ABS ojačane konstrukcije je Parrot Bebop2 Drone robusten in varen. V nujnih primerih se propelerji samodejno ustavijo. V načinu za nujne primere bo Drone nemudoma pristal. Po zaslugi GPS-a, funkcija "Return Home" preprosto pripelje Bebop-a nazaj do mesta vzleta.

Visoka tehnologija – peresno lahka oblika
Parrot Bebop2 Drone omogoča vrhunsko predstavo, ne da bi za to morali žrtvovati življenje baterije: navigacijski računalnik v Bebop Drone-u je kar 8-krat močnejši od računalnika, vgrajenega v Parrot AR.Drone 2.0, in vsebuje Parrot P7 dvojedrno centralno procesno enoto (CPU), štirijedrno grafično procesno enoto (GPU) in 8 GB Flash spomina. Vsi elementi so fiksirani na polici iz magnezija, ki obenem deluje kot elektromagnetna zaščita in hladilnik. Računalnik poganja Linux, za razvijalce pa je na voljo razvojno okolje (SDK).

Neverjetno stabilen:
Za zagotavljanje optimalne stabilnosti brez poseganja v njegovo okretnost, Bebop2 Drone samodejno analizira podatke iz številnih senzorjev: 3-osni merilec pospeškov, giroskop, magnetometer ter en ultrazvočni senzor in vertikalna kamera za spremljanje hitrosti.

Varen za letenje v zaprtih prostorih:
"Fisheye" kamera z ločljivostjo 14 megapikslov Parrot Bebop2 Drone zajema videoposnetke in slike z vidnim poljem 180° in izjemno kakovostjo slike. Nadgrajen s popolnoma digitalno tehnologijo za stabilizacijo slike lahko Bebop Drone snema neverjetno stabilne in jasne zračne posnetke, ne glede na to kako se Drone giblje. K temu dodatno pripomore tudi leča odporna na pljuske in prah.

Pri akcijskih kamerah pogosto prihaja do popačenja horizontalnih črt, kamera, vgrajena v Parrot Bebop2 Drone, pa prinaša nepopačene črte, posledično pa obzorje ni več ukrivljeno. Ločljivost videoposnetkov Full HD 1080p s pametno 3-osno stabilizacijo. Po zaslugi logaritmov, ki so jih razvili Parrotovi inženirji, je Bebop2 Drone opremljen z ekskluzivnim 3-osnim sistemom za stabilizacijo, ki ohranja isti kot pogleda, ne glede na naklon in gibanje drone-a zaradi turbolence vetra.

Pogled 180°, ki ga nadzira uporabnik:
S preprostim gibanjem palca nadzirate vidni kot kamere neposredno iz aplikacije za pilotiranje. Premikanje po območju 180 stopinj je popolnoma digitalno in neodvisno od gibanja drone-a.

Parrot Skycontroller podaljšuje domet WiFi signala, saj je opremljen z močnejšim Wi-Fi 46 dBm radijskim oddajnikom in štirimi antenami! Tablica ali pametni telefon za pilotiranje je nameščen na polički, ki je združljiva z veliko večino pametnih telefonov in tablic, ki so na voljo na trgu. Pilot nadzira drone s pomočjo dveh ultra natančnih kontrolnih palic. Za ekstremni pogled (ki je vedno senzacionalen, lahko preko HDMI vrat Parrot Skycontoller povežete z očali za prvoosebni pogled (FPV). Skycontroller je združljiv z naslednjimi očali: Oculus Rift, Zeiss Cinemizer, Epson Moverio, Sony Personal Viewer, ... Za zares zasvojljive polete in uživanje v zadnjih inovacijah pri očalih za prvoosebni pogled uporabite Parrot Bepop Drone EXTENDED RANGE paket.

Proizvajalec in distributer ne odgovarjata za škodo, nastalo pri uporabi.

Tehnične lastnosti:

- Nova in izboljšana "fish-eye" leča
- Boljša vidljivost v slabih svetobnih pogojih
- Kamera z ločljivostjo 14 megapikslov
- Resolucija kamere 4096 x 3072p
- Formati fotografije: RAW, JPG, DNG
- Snemanje videa s 30 sličicami na sekundo
- Resolucija videa 1920 x 1080p
- H264 video pretvornik
- Moč signala do 300m
- Maksimalna horizontalna hitrost 18m/s
- Maksimalna vertikalna hitrost 6 m/s
- Čas letenja do 25 minut
- 2700 mAh baterija
- Okrepljen trup
- Fleksibilni propelerji


© 2017 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA