Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Plantronics PC slušalka audio 628 DSP USB

Plantronics PC slušalka audio 628 DSP USB
Info cena: 36,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Plantronics Audio 628 usb slušalke se ponašajo s tehnologijo DSP (digitalno procesiranje signala), ki nam pricarajo zelo kakovosten in cist zvok.Da bi bili vaši pogovori bolj cisti in naravni, skrbi odlicno postavljen mikrofon s funkcijo iznicevan... Celoten opis
Plantronics Audio 628 usb slušalke se ponašajo s tehnologijo DSP (digitalno procesiranje signala), ki nam pricarajo zelo kakovosten in cist zvok.
Da bi bili vaši pogovori bolj cisti in naravni, skrbi odlicno postavljen mikrofon s funkcijo iznicevanja nepotrebnih šumov iz bližnje okolice. Sama namestitev slušalka je, na podlagi USB povezave, zelo enostavna. Enostavno nastavljiv mikrofon omogoca natancno nastavitev lege ter s tem pripomore k bolj cistem in kakovostnem zvoku. Audio 628 slušalke odlikujejo zelo mehke ušesne blazinice, majhna teža in prilagodljivost, tako da slušalke ne bodo povzrocale preglavic pri vec urnem nošenju.
Slušalke so kompatibilne z vse bolj priljubljenim programom za internetno telefoniranje Skype, ki nam je zmožen pricarati zelo kvaliteten in naraven zvok (obcutek pogovora iz oci v oci).

Tehnične lastnosti:

- Frekvencni pas mikrofona: 100Hz - 10kHz
- Frekvencni pas zvocnikov: 20Hz - 20kHz
- Dolžina kabla: 2 m
- Priklop: USB
© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA