Plantronics PC slušalke RIG500 HD 7.1 Dolby

Plantronics PC slušalke RIG500 HD 7.1 Dolby
Plantronics PC slušalke RIG500 HD 7.1 Dolby Plantronics PC slušalke RIG500 HD 7.1 Dolby
Info cena: 80,00 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Slušalke so dizajnirane tako, da ustrezajo zahtevam e-športnih igralcev in so podprte ter odobrene tudi s strani ESL. RIG 500HD vam omogočajo ojačan in še izboljšan Dolby 7.1 surround zvok v visoki audio resoluciji. Trpežni in lahki okvirji va... Celoten opis
Slušalke so dizajnirane tako, da ustrezajo zahtevam e-športnih igralcev in so podprte ter odobrene tudi s strani ESL. RIG 500HD vam omogočajo ojačan in še izboljšan Dolby 7.1 surround zvok v visoki audio resoluciji. Trpežni in lahki okvirji vam omogočajo nastavitev komponent za vzdržljivost in pozornost med vašo igro. Izolirne ušesne čašice (ušesniki) vas potopijo v igro in blokirajo moteč hrup iz ozadja.

Izkusite audio prednosti Dolby 7.1 surround zvočne tehnologije, ko poslušate zvok v 360 stopinjah. Sledeče vam omogoča določanje lokacije stvari v igrah preko zvoka in še hitrejše reflekse, ki jih potrebujete pri internetnih igrah. Poleg izjemnega zvoka v igrah, slušalke omogočajo tudi 24-bitno visoko resolucijo audio zvoka za poslušanje vaše najljubše glasbe.

RIG500 pa vam s svojim dizajnom omogoča tudi menjavo delov, tako da si slušalke lahko prilagodite čisto za svoje potrebe.

Tehnične lastnosti:

- Povezljivost: PC, mobilni telefon
- Frekvenca razpona mikrofona: 100Hz - 10kHz
- Frekvenca razpona zvočnikov: 20Hz - 20kHz
- Občutljivost mikrofona: -45dBV/Pa
- Priklop: USB
- Dolžina kabla: 1.5m
- Teža: 200 g

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA