Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Sony mobilni telefon Xperia XZ Premium globokomorsko črna

Sony mobilni telefon Xperia XZ Premium globokomorsko črna
Sony mobilni telefon Xperia XZ Premium globokomorsko črna
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Sonyjev novi osupljiv Xperia™ XZ Premium s funkcijo izjemno počasnega videoposnetka, ki je v pametnem telefonu prva na svetu.•        Inovativna kamera Motion Eye™ s prvo funkcijo počasnega videoposnetka v pametnem telefonu na svetu  in ... Celoten opis
Sonyjev novi osupljiv Xperia™ XZ Premium s funkcijo izjemno počasnega videoposnetka, ki je v pametnem telefonu prva na svetu.

•        Inovativna kamera Motion Eye™ s prvo funkcijo počasnega videoposnetka v pametnem telefonu na svetu  in novo Predictive Capture (fotografiranje s predvidevanjem).
•        Z BRAVIE na Xperio, prvi pametni telefon na svetu z zaslonom 4K HDR .
•        Izjemno hitri prenosi do 1 Gbit/s  , da bodo filmi 4K v vaših rokah v nekaj sekundah.

Fotografije, ki vas prevzamejo!
V pametnem telefonu Xperia XZ Premium so zajete Sonyjeve inovacije zadnjih let. Prvi pametni telefon, ki ima memory stacked  senzor Exmor™ RS s tehnologijami, ki jih običajno najdemo le pri vrhunskih kompaktnih fotoaparatih. Zagotavlja 5-krat hitrejše skeniranje slik in prenos podatkov. To pomeni, da lahko ustvarite fantastične videoposnetke svojih vsakodnevnih trenutkov s snemanjem 960 sličic na sekundo in zatem predvajate izjemno počasen videoposnetek, ki je do 4-krat počasnejši kot pri ostalih pametnih telefonih. Rezultat je več podrobnosti na vaši dlani.

Vse izgleda uau!
Funkcija Predictive Capture (fotografiranje s predvidevanjem) je vedno korak naprej in samodejno prične fotografirati, ko zazna gibanje, celo preden vi pritisnete na gumb. Tako lahko najdete trenutek, ki ga je vaše oko zamudilo, z izbiro med 4 posnetki, preden ste vi kliknili. Poleg tega ima novi senzor z 19 milijoni slikovnih pik za 19 % večje slikovne pike in tako zajame več svetlobe ter zagotavlja neverjetne podrobnosti in ostre slike tudi v slabi svetlobi ali ob močni svetlobi ozadja. Dodatna izboljšava je bila narejena znotraj sistema kamere Motion Eye™ na procesorju Bionz™ for mobile, saj zazna premikajoče se predmete natančneje in tako aktivira funkcijo Predictive Capture.
Čistost, podrobnosti in tekstura so ravno tako izboljšane in nudijo izjemno kakovost slik, zahvaljujoč preoblikovanemu objektivu G z visoko optično čistostjo.

Prvi pametni telefon na svetu s 4K HDR zaslonom
Prvič v pametnem telefonu nudi Xperia XZ Premium 13,97-cm (5,5’’) zaslon 4K HDR (visok dinamični razpon, 2160 x 3840). Zares edinstveno Sonyjevo doživetje uporablja Sonyjevo TV tehnologijo BRAVIA in tako nudi neverjetno 4K HDR doživetje gledanja v vaši dlani in odstranjuje omejitev na domačo zofo. Osupljiva svetlost, čistost in kontrast ustvarjajo raven realnosti, da se lahko počutite, kot da ste del prizora. Ostra, živahna kakovost zaslona je obogatena s Sonyjevimi tehnologijami TRILUMINOS™ for mobile, X-Reality for mobile in dinamično izboljšanje kontrasta.

Najmočnejši procesor v Sony pametnem telefonu
Xperia XZ Premium poganja procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835, ki ustvarja enega prvih pametnih telefonov z zmogljivostjo Gigabit Class LITE (do 1 Gbit/s). To je možno zaradi vgrajenega modema Snapdragon X16 LTE, ki se lahko spreminja glede na uporabo telefona in prinaša hitrosti optičnih kablov na poti. Platforma Snapdragon 835 prav tako podpira osupljivo grafiko, vrhunsko zmogljivost in izboljšano učinkovitost baterije. Prenosi datotek so zelo hitri, zahvaljujoč povezavi USB 3.1, ki je 10-krat hitrejša od USB-ja 2.0, s hitrostjo prenosa do 5 Gbit/s. Polnilec z USB-jem tipa C™ pa olajša polnjenje, saj je konektor vedno obrnjen v pravo smer.

Več kot skladen dizajn
S tako velikim naborom naprednih harmoničnih tehnologij je samoumevno, da se Xperia XZ Premium ponaša s skladnim dizajnom. Tako je telefon lep zunaj in znotraj. Zunanjost ima stekleno zaobljeno površino s prestižnim učinkom ogledala. Vsak vidik pametnega telefona XZ Premium je zedinjen, od gladkih linij in intuitivnega senzorja prstnega odtisa na gumbu za vklop/izklop  do novega animiranega ozadja, ki se elegantno vrti, ko pomikate prst po zaslonu, in barv, ki jih vidite na zaslonu ter se ujemajo z lepimi barvami zunanjosti.

Razlitje tekočine ni več izziv
Voda je še ena stvar, na katero ne rabite mislite, ko ste zunaj in če uporabljate Xperia XZ Premium. Odporen je na vodo in prah ter utrjen s steklom Corning® Gorilla® Glass 5 na sprednji in zadnji strani telefona, kar lepoto in trpežnost povzdigne na novo raven.

Vrhunska baterija v vrhunskem pametnem telefonu
Xperia XZ Premium popelje inteligenco na nov nivo, saj se uči vaše uporabe telefona in vam daje predloge, da prejmete najpametnejše in najbolj osebno doživetje do zdaj. Delovanje baterije je izboljšano z načinom Smart Stamina, ki uporablja stroj učenja Xperia. Le-ta natančno oceni, kako dolgo bo delovala vaša baterija, temelječ na normalni uporabi. Celo opozori vas, če zazna, da boste potrošili baterijo skozi dan in vam predlaga aktivacijo načina Stamina. Battery Care  in Qnovo Adaptive Charging sta prav tako vključena, da varujeta vašo baterijo in jo ohranjata pri do dvakrat daljši življenjski dobi.

Neomejeno igranje in edinstveno doživetje
Doživetja Sony se nadaljujejo preko avdio in igralnih zmogljivosti. Predvajanje zvoka v visoki ločljivosti vam omogoča, da slišite vsako nianso in podrobnost posnetka, kot si je zamislil ustvarjalec. Sonyjeva tehnologija DSEE HX™ celo izboljša posnetke ali MP3-je do skorajšnje visoke ločljivost. Ob povezavi z brezžičnim zvočnikom ali slušalkami pa LDAC omogoča, da ne izgubite kakovosti zvoka s prenosom trikrat več zvočnih podatkov kot običajen Bluetooth. S konzolo PlayStation®4 lahko igrate najnovejše igre na svojem pametnem telefonu Xperia XZ Premium. Z naprednim procesiranjem in hitrim pomnilniškim dostopom je igranje iger tekoče in odzivno, zaslon 4K in močni stereo zvočniki pa vas bodo potopili v svet igre.

Tehnične lastnosti:
Spomin: 4 GB RAM
Disk: 64 GB pomnilnik
Operacijski sistem: Android 7.1
Procesor: Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835
Baterija: 3230 mAH
Teža: 195 g
Dimenzije: 156 x 77 x 7.9 mm
Ekran: 4K HDR-zaslon, diagonala 13,97 cm (5,5"), ločljivost 3840 x 2160 točk in Corning Gorila Glass 5
Glavna kamera: 19 MP
Prednja kamera: 13 MP
Povečana odpornost na vodo in prah (standard zaščite IP65/68*)
Omrežja: 2G, 3G, LTE 4G

Komplet vsebuje:
- pametni telefon Sony Xperia XZ Premium
- podatkovni kabel (USB-C)
- slušalke
- omrežni polnilec
- navodila za uporabo

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA